Followers

Home » » Bayi Ditikam 90 Kali Oleh Ibunya Hanya Kerana Gigit Ibu Semasa Menyusu Badan

Bayi Ditikam 90 Kali Oleh Ibunya Hanya Kerana Gigit Ibu Semasa Menyusu Badan

xiao-bao-tikam-ibu

Kejam sampai tidak boleh digambarkan dengan kata-kata apabila membaca laporan berita ini. Seorang bayi berusia 8 bulan telah ditikam lebih 90 kali oleh ibunya sendiri, kebanyakannya di kawasan muka,hanya kerana dia menggigit ketika dia sedang disusukan dan dia bernasib baik kerana masih hidup.

Xiao Bao ditemui di dalam keadaan menyayat hati dan berlumuran darah di kawasan halaman rumah oleh bapa saudaranya dan bergegas ke hospital. Dia memerlukan lebih daripada 100 jahitan dan kejadian itu berlaku di Xuzhou, Wilayah Jiangsu di timur China. Bayi tersebut bersama ibu dan dua bapa saudaranya bekerja dengan mengitar semula sampah.

Kehidupan bayi dengan ibu dan dua bapa saudara, yang membuat hidup kitar semula sampah. Ia adalah salah satu daripada bapa saudara yang menemui Xiao Bao berbaring di kolam darah di halaman rumah mereka dan bergegas ke hospital. Kemudian ibunya sendiri mengaku yang dia telah menikam anaknya bertubi-tubi kerana telah mengigitnya semasa menyusu.

Jiran disitu merayu agar kerajaan tempatan untuk menjaga bayi itu buat sementara waktu tetapi mereka menolak dengan alasan tidak ada pengesahan ibu kejam tersebut mengalami penyakit mental. Kalau dah ditikam sampai 90 kali tu, sepatutnya pihak berwajib kena buat pemeriksaan kesihatan mental ibu tu, bukan buat tak tahu sahaja! Entah apalah nasib malang seterusnya yang bakal menimpa bayi ini. =(Xiao Bao
xiao-bao-3
xiao-bao-2

1 comments:

Anonymous said...

klu kerajaan china xleh jaga meh hntar kt aq.aq boleh jaga bdk ni.sian dy pon lyk hidup mcm knk2 lain disayangi mcm knk2 lain :'(

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme