Followers

Home » » Artis Melayu Separuh Bogel?

Artis Melayu Separuh Bogel?

Ni lah artis melayu Malaysia.., bila kita kata tak ada kualiti, dorang meroyan marah.. Tapi korang cuba tengok sendiri lah yee perangai dorang..

Berlakon tak hebat mana.., tapi kontroversi dan gossip mengalahkan selebriti Hollywood beb..

Gua tak kenal pelakon pompuan ni.. Memang gua pernah tengok dia berlakon drama dalam TV tapi sekarang ni baru gua tau nama dia..

Kononnya dia digelar Pamela Anderson Melayu... Ek ellehhh..., bangga sangat lah tu kann..

Mungkin sebab gelaran tu, Lana Nordin ni sanggup beraksi separuh bogel di Pantai Anchol Jakarta..

Elok lah tu..., sekarang ni tumpang body tu masih bergetah.., muka pun masih cantik.., tayanglah semuanya sesuka hati biar seluruh dunia tahu..

Nanti kalau umur dah 'senja' dan makin tak laku.., join lah satu parti politik tu yang bagi peluang untuk masuk syurga secara mudah..

Apa nak heran beb..., itulah trend sebilangan artis Malaysia sekarang ni untuk 'cuci dosa'.. Hahahahaha



Terima Kasih Kerana Berkunjung :)

Jika anda ingin mendapatkan gambar pelik, kelakar, ajaib dan juga isu-isu hangat masa kini terus ke email anda, daftarkan diri secara percuma.
Anda Hanya Perlu Follow Blog Kami


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme