Followers

Home » » Perempuan Mengutuk Ustaz Azhar Idrus Di Facebook

Perempuan Mengutuk Ustaz Azhar Idrus Di Facebook

bila tak de pendidikan agama yang cukup macam tu lah..keras kepala..hati pun keras nak terima agama..apa jua yang ulama katakan disangkal..tak mustahil apa yang agama suruh pun dia tak buat..yang haram dia halalkan..Nauzubillah..

Terima Kasih Kerana Berkunjung :)

Jika anda ingin mendapatkan gambar pelik, kelakar, ajaib dan juga isu-isu hangat masa kini terus ke email anda, daftarkan diri secara percuma.
Anda Hanya Perlu Follow Blog Kami


17 comments:

Anonymous said...

Mesti die terime bulat2 ape yg disampaikan beliau tu lah jadi nye. Sabo je lah Ustaz. Dugaan. :)

Anonymous said...

Ustaz Azhar Menyampaikan Massage Yang Tersirat.
Jadi Paham2 La.Sendiri Bodoh TakNak Mengaku,Orang Punya Bodoh Jugak Kau Nak Pertikaikan.

Anonymous said...

xtaw ustaz tu melawak.tp dalam lawak dy betul la..memang xleh laki ng pmpuan bkan muhrim naek moto rapat2.bongeks

gtx said...

pikir la guna otak lu pompuan oii...

Anonymous said...

terserlah keBENGAPan mu pompuan..kesian..tak paham rupenye.

Anonymous said...

Orang bodoh tetap akan jadi bodoh..Semua waris2 dia pun jadi bodoh la tu jg.Mungkin bca Syahadah pn xtau kot dia tu..

Unknown said...

Memang bangan kot pompuan ni,..itu nama teguran halus la bodoh...ke nak kena sound setepek baru nok paham kot...tolol betul pompuan ni.

Anonymous said...

Ape la bangang sgt dak pmpn nie ... xbelajar at skola ker,,, gi dgo bulat2 ue apsal.. bengap naw.. ue an ugkapan,,, kata2 sindiran bagi kaw yg bodoh lgi bangang !!!!! ustaz ue perli pon kaw xpham ea... dak2 zman skrg..

Anonymous said...

ini bukan prempuan ini betina sial..

Anonymous said...

bangang punya perempuan , ada ke patut nak perbodohkan ustaz , dia dah banyak ilmu sangat ke --'

Anonymous said...

bdak2 x fhm bhse melayu

Anonymous said...

orang kurng didikan agama
korang nk mrah agak2 la jgn la smpai tmbh dosa dgn prkataan x elok

Anonymous said...

pompuan ni lebih bodoh daripada beruk..

Anonymous said...

bukn na tmbah dosa ngan perkataan Xelok.. da mang pompwan tu bongok pon.. dye sress akibat ditunggang bapak sendiri sbnarnye..

Anonymous said...

sanggup k dia bersetubuh dpan ayh dia???? hahahaha ayh dia pn leh thn gop a klo g tu...

Sobriezh Hamzah said...

tu la betina sundal nmenyee...
ckp lbeh org mlayu ske komen2..

yg dye tgh komplen psl uztaz x sedo...
ckp org lgi..!! 2

Anonymous said...

ni lah . bapak suruh gi skola suruh belajar bukan tidur XD kan dah jadi bangang macam ni . haha

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme