Followers

Home » , » Panas:Lelaki Miang Merakan Payu Dara Model

Panas:Lelaki Miang Merakan Payu Dara ModelWuhan, China - Pameran automotif selalu diramaikan oleh para wanita SPG cantik mulus seksi yang berdiri di samping kereta atau motor yang dipamerkan. Namun tidak sedikit dari mereka yang terusik oleh segelintir lelaki yang ingin memanfaatkan kesempatan dalam kesempitan.

Seperti lelaki berbaju T-shirt kuning satu ini, seperti dilansir China Car Times, menjadi paling heboh di blog-blog dan forum internet minggu ini.

Lelaki tersebut memanfaatkan situasi,iaitu mengambil gambar bahagian tubuh SPG cantik mulus seksi yang terbuka. Kejadian itu terjadi pameran automotif Wuhan Auto Show, China yang berlangsung minggu lalu.

Untuk mendapatkan sebuah gambar foto SPG cantik mulus seksi, ia menggunakan handphonenya. Selang beberapa saat kemudian, sang model pun baru menyedari jika seseorang ingin berbuat nakal padanya.

Si model yang risih dengan aksi lelaki ini langsung menegurnya dan lelaki tersebut langsung pergi mengambil gambar untuk koleksinya sendiri.?

Posted @  http://infosahaja.blogspot.com/

Terima Kasih Kerana Berkunjung :)

Jika anda ingin mendapatkan gambar pelik, kelakar, ajaib dan juga isu-isu hangat masa kini terus ke email anda, daftarkan diri secara percuma.
Anda Hanya Perlu Follow Blog Kami


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme