Followers

Home » , » Liyana Jasmine Dan Syamsul Bercinta Lagi?

Liyana Jasmine Dan Syamsul Bercinta Lagi?

LAMA juga tak dengar tentang percintaan dan siapa buah hati terbaharu pelakon cantik molek, si Liyana Jasmay. Selepas percintaannya dengan Syamsul Yusuf dulu dikatakan tidak boleh berterusan, Liyana agaknya serik bercakap pasal lelaki.

Pengarah muda yang baru selesai menjalani penggambaran filem KL Gengster 2 itu pun sama juga. Habis gosip dengan Liyana, Syamsul dikatakan ada menaruh perasaan terhadap seorang gadis Sabah. Namun, entah macam mana, cerita itu habis dibawa bayu, senyap sunyi tiada perkembangan.

Terbaharu, Diva ada mata-mata yang terpandang akan kemesraan Liyana dan Syamsul yang dikatakan bertaut kembali. Ada juga kenalan Diva yang nampak dengan mata kepala sendiri aksi manja antara Liyana dan Syamsul yang sudah berani keluar berdua-duaan.

Kalau betul, apa salahnya sebab dua-dua masih solo, masih bujang trang tang-tang. Sama popular, sama berbakat. Diva rindulah nak tengok gandingan Syamsul dan Liyana sekali lagi macam dalam filem Khurafat dulu.

Posted @  http://infosahaja.blogspot.com/

Terima Kasih Kerana Berkunjung :)

Jika anda ingin mendapatkan gambar pelik, kelakar, ajaib dan juga isu-isu hangat masa kini terus ke email anda, daftarkan diri secara percuma.
Anda Hanya Perlu Follow Blog Kami


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme