Followers

Home » » Lelaki Hilang Nafsu Terkene Sihir

Lelaki Hilang Nafsu Terkene Sihir

KUALA LUMPUR: Mereka yang menggunakan sihir ‘kunci nafsu’ untuk mengikat suami atau teman lelaki berisiko mengalami kesan sama kerana ilmu jahat itu boleh berpatah balik jika mangsa menjalankan rawatan.

Pengasas Pusat Rawatan Terapi Al-Quran Darul Hikmah, Abdul Malek Ladzim al-Azhari berkata, kebiasaannya terdapat empat faktor sihir jenis itu digunakan iaitu disebabkan kenakalan suami, isteri terlalu cemburu, dendam kerana individu disukai berkahwin dengan orang lain dan mahu memecah-belah rumah tangga orang lain disebabkan dengki.

“Kesan daripada menggunakan sihir jenis ini yang juga dikenali sebagai sihir ‘ribath’ atau pengikat nafsu, Allah akan mencabut tanda soleh pada dirinya dan ia berkemungkinan boleh berpatah balik kepada individu terbabit,” katanya yang dihubungi semalam.

Beliau berkata demikian bagi mengulas muka depan akhbar ini Sabtu lalu mengenai beberapa lelaki hilang nafsu dipercayai terkena sihir ‘kunci nafsu’ oleh isteri atau teman wanita yang tidak mahu berkongsi kasih.

Perkara itu didedahkan seorang tukang urut wanita yang hanya mahu dikenali sebagai Kak Mas, 50, yang berpengalaman merawat beberapa lelaki kehilangan nafsu akibat disihir.

Kak Mas berkata, lelaki yang berdepan masalah berkenaan ialah suami yang berkahwin lebih daripada satu dan lelaki yang sudah beristeri, tetapi menjalin hubungan sulit dengan wanita lain.

Abdul Malek berkata, sihir itu bukan saja boleh dikenakan ke atas lelaki, malah wanita turut menjadi mangsa.

Posted @ http://infosahaja.blogspot.com/

Terima Kasih Kerana Berkunjung :)

Jika anda ingin mendapatkan gambar pelik, kelakar, ajaib dan juga isu-isu hangat masa kini terus ke email anda, daftarkan diri secara percuma.
Anda Hanya Perlu Follow Blog Kami


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme