Followers

Home » , » Kronologi Zahida Rafik

Kronologi Zahida Rafik
Yes! Nampaknya kes Zahida Rafik sudah menjadi lebih hangat apabila semuanya dikaitkan dengan politik. Al-makluman lah, apabila melibatkan pak menteri pastinya ada parti politik di belakang nya.

Sebelum ini memang ada desas desus yang mengatakan Zahida Rafik ada hubungan dengan menteri, sampaikan ada yang menyatakan bahawa Zahida Rafik dan menteri tersebut sudah bernikah di London. Betul ke?

Biar kami mulakan dengan kronologi kes Zahida Rafik, pemandu nya dan Dato Menteri.
Kronologi Zahida Rafik

1. Pemandu Zahida Rafik, Noor Azman bermasam muka dengan Zahida Rafik beberapa bulan sebelum meletak jawatan, kerana tindakan Noor Azman melaporkan kepada Dato Shafie Apdal bahawa Zahida Rafik ada hubungan dengan lelaki muda.

2. Pada 29 Februari, Noor Azman telah meletak jawatan

3. Kemudian, Zahida Rafik membuat dakwaan bahawa Noor Azman telah melarikan wang milik nya bernilai RM200,000.
Pendedahan Pemandu Zahida Rafik

2. Noor Azman telah tampil menafikan perkara tersebut dan mendedahkan Zahida Rafik ada hubungan intim dengan seorang menteri kepada umum. Malah Noor Azman telah membuat laporan polis berkaitan tuduhan Zahida Rafik terhadapnya.

3. Zahida Rafik melantik peguan Datuk Shafie Abdullah untuk memfailkan saman terhadap Noor Azman kerana memfitnah. Turut terlibat sama Ketua Wanita PKR< Zuraida Kamaruddin atas dakwaan yang sama.

Peguam Noor Azman iaitu Latheefa Koya yang juga Ketua Biro undang-undang PKR pula berkata, parti itu menuntut Zahida dan Shafie menjelaskan dari manakah jumlah wang yang diperkatakan itu diperolehi.

Posted @ 
http://infosahaja.blogspot.com/

Terima Kasih Kerana Berkunjung :)

Jika anda ingin mendapatkan gambar pelik, kelakar, ajaib dan juga isu-isu hangat masa kini terus ke email anda, daftarkan diri secara percuma.
Anda Hanya Perlu Follow Blog Kami


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme