Followers

Home » , » Gempar - Ditayang Gambar Bogelnya Oleh Guru Peribadinya

Gempar - Ditayang Gambar Bogelnya Oleh Guru Peribadinya

Kampus sebuah perguruan tinggi negeri di Jalan Parangtritis Bantul Yogyakarta kecoh. Kerana, ada seorang mahasiswi dikenali sebagai Y (20) asal Bangka Belitung berpose bogel. Ironisnya, foto bogel mahasiswi tersebut tersebar luas di dunia maya.

Diketahui, mahasiswi cantik tersebut sudah memiliki suami dikenali sebagai FJ. Keduanya masih berstatus mahasiswa. Yang meng-upload foto bogel itu diduga guru peribadi mahasiswi tersebut, yang dikenali sebagai W yang juga masih berstatus mahasiswa.
Diduga, mahasiswa W ini melakukan pengambilan foto-foto bogel mahasiswi itu setelah keduanya melakukan hubungan intim seperti suami istri.

“Saya suaminya, nanti silahkan menanyakan ke peguam saya,” kata suami mahasiswi tersebut saat dikonfirmasi melalui telefon genggam milik isterinya, Rabu.

Ia juga mengakui foto bogel isterinya itu sudah dilaporkan ke Mapolda DIY, Selasa 13 Disember kelmarin sekira pukul 14.30 WIB. Ia berharap, agar pihak polis menyiasat dan menyelesaikan kes tersebut hingga ke pengadilan.

“Tolong kampus saya disamarkan (jangan disebutkan), mohon kerjasamanya,” imbuhnya melalui pesan sms.

Terima Kasih Kerana Berkunjung :)

Jika anda ingin mendapatkan gambar pelik, kelakar, ajaib dan juga isu-isu hangat masa kini terus ke email anda, daftarkan diri secara percuma.
Anda Hanya Perlu Follow Blog Kami


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme