Followers

Home » » Dapat USD20 Hanya Sehari

Dapat USD20 Hanya Sehari

Selamat Datang.!!

Hari ni saya ingin berkongsi kepada semua pengunjung blog infosahaja macam mana nak dapatkan USD 20 dalam sehari sahaja...Jom kita mulakan...

Langkah pertama..

-Klik Link Ni...-->>http://bit.ly/HZZx68

Lepas tu akan keluar seperti dibawah...

Tekan Sign in with facebook @ sign in with twitter bg yang menggunakan twitter..

Lepas tu klik allow application 

Klik next..

kemudian anda akan  pergi ke dashboard profile gushcloud anda.....

Anda perlu tekan seperti gambar dibawah...

dapatkan link referal anda..contoh:-
Spread the love! Invite any of your friends with at least 50 Facebook friends or 50 Twitter followers to join the fastest growing community.
Earn GC$1 per successful referral 

Share this URL to invite your friends to Gushcloud: http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=45135 <--link referal

Postkan di Facebook anda dengan mesej tersendiri supaya rakan2 anda berminat untuk join gushcloud anda..

Bagi setiap refferal...seorang anda akan mendapat USD 1 dengan segera..

Inilah Hasil yang admin dapat..sehari je dah dapat Usd 20..
Admin pun baru je cashout lepas admin join program ni selama beberapa jam...


Jika Anda berminat bolehla join admin..DAFTAR DISINI

Dan yang dah join sila komen untukmaklumat lanjut.....Selamat Mencuba!!





0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Infosahaja . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme